Koop en verkoop

Boten kopen en verkopen

Bij Leeuwestein Elektro Voortstuwing is het tegenwoordig ook mogelijk om boten te kopen en te verkopen. We maken daarbij gebruik van ons grote netwerk en zijn als verkopende partij aangesloten bij de grotere websites waar verkoop en inkoop plaatsheeft. Dat is een voordeel waar we onze klanten graag gebruik van laten maken. Je kunt ervoor kiezen om boten en bootmotoren via ons te verkopen. Je kunt er ook voor kiezen om de boot of de motor direct aan ons te verkopen. In het laatste geval heb je direct je geld, maar vallen de prijzen wat lager uit omdat we het risico in moeten dekken.

 

Kwaliteitscontrole

casino euroWe kopen en verkopen geen boten of motoren zonder eerst de kwaliteit getest te hebben op het water. Dat maakt ons niet alleen uniek, het maakt ons direct ook een betrouwbare partner voor de mensen die een boot of motor willen kopen. Dankzij onze aanpak hebben we binnen korte tijd een grote naam op weten te bouwen en daar profiteren alle klanten van.

Het is dus zinloos om naar ons te komen met een beschadigde motor of boot. Dit zal tijdens het testen direct duidelijk worden. Daarnaast staat in de overeenkomst die bij verkoop of inkoop getekend moet worden duidelijk dat verborgen gebreken de eerste maand onder de kosten vallen van de verkopende partij. We hebben hier nog geen gebruik van hoeven maken, maar het heeft er wel voor gezorgd dat een aantal mensen weer met de boot vertrokken is. Duidelijk is dat het dus zijn vruchten afwerpt.

 

Boten en motoren via ons verkopen

Wanneer je een boot of bootmotor via ons wilt verkopen, dan maak je in feite gebruik van onze manuren en ons netwerk. Dat is een interessante mogelijkheid voor de mensen die boten of motoren met een hogere waarde willen verkopen. Bij het intekenen wordt er een provisie overeengekomen. Dit geld houden we zelf in wanneer we de boot of de motor verkocht hebben. Het geld dat naar jou gaat als verkopende partij, kan via de bank overgemaakt worden. Op dit moment bieden we nog geen andere manieren om het geld over te boeken, omdat het vaak om grotere bedragen gaat en we geen risico willen lopen. Bij intekenen vragen we daarom direct om een bankrekeningnummer en adres.

 

Aan ons verkopen

Heb je geen zin om te wachten, of wil je helemaal niets van het proces meekrijgen? Dan kun de boten en motoren ook bij ons inruilen of aan ons verkopen. Ook hier geldt dat we alle producten eerst testen voordat we een overeenkomst sluiten. We bieden meestal een bedrag dat iets onder de marktwaarde ligt, ook bij inruil, omdat we weten dat er verschillende investeringen nodig zijn voordat wij de boten en motoren kunnen verkopen. We rekenen daarbij op begrip vanuit onze klanten, die op hun beurt direct het geld krijgen.

Wil je meer informatie over het kopen, verkopen of inruilen van boten en bootmotoren, neem dan contact met ons op en zet ‘Simon’ in het onderwerp, zodat het direct bij de goede persoon aankomt. Zo krijg je net even iets sneller antwoord en kan alles sneller geregeld worden.