Contracten

Onderhoudscontracten afsluiten

Ben je graag bezig met je boot? Houd je van vissen en heb je daarom een boot nodig met een goede motor? Of ben je meer van de grotere boten die je op zee kunt gebruiken? Voor alle boten en bootmotoren geldt dat het goede onderhoud aan al het materiaal belangrijk is voor de levensduur. Wil je zeker weten dat je langere tijd kunt genieten van de boten en motoren, dan zal je deze met regelmaat moeten onderhouden.

casino euro

Het onderhoud aan een bootmotor is echter niet iets dat gemakkelijk te doen is voor iedereen. Je hebt er specifiek gereedschap voor nodig en toegang tot nieuwe onderdelen. Heb je dat niet, dan kun je er net zo goed niet aan beginnen. Wij nemen de zorgen graag van je over. Dat is makkelijker dan je denkt, want met een onderhoudscontract betaal je maandelijks voor het onderhoud en kun je de motor altijd bij ons brengen.

 

Voorwaarden

Er zijn een aantal voorwaarden verbonden aan het onderhoudscontract en we zien met regelmaat dat dit verkeerd gaat. De motoren mogen niet ouder zijn dan vijf jaar. Heb je een contract afgesloten toen de motor net vier jaar was, dan kun je aan het einde van het jaar het contract opzeggen, of een andere motor in het contract plaatsen.

Een ander belangrijk punt is dat het onderhoudscontract komt te vervallen wanneer de motor voor reparatie naar andere bedrijven gebracht wordt. De reden hiervoor is eenvoudig: Wanneer andere mensen gaan sleutelen aan de motor, kunnen wij niet meer garanderen dat alle onderdelen in de motor origineel zijn. Kan die garantie niet gegeven worden, dan kunnen wij geen onderhoudscontracten aanbieden omdat op die manier nooit bekend is hoe specifieke problemen ontstaan zijn.

We raden daarom aan om de motor direct mee te nemen die je in een onderhoudsovereenkomst wilt plaatsen. Ter plaatse kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden en welke van de contracten het beste bij jou en jouw motor past. Er zijn contracten met eenvoudig onderhoud, maar we bieden ook contracten aan voor de mensen die de motoren en boten dagelijks gebruiken. Die zijn duurder, maar omvatten ook meer handelingen.

 

Service boeken

Heb je een onderhoudscontract, dan sturen we je een mail wanneer het tijd is voor een beurt. We stellen in de mail een tijd voor, maar je kunt deze tijd altijd aanpassen in overleg met ons. We hebben de motoren graag een uur van tevoren, het liefst nog een dag van tevoren. We kunnen de olie er dan namelijk gewoon rustig uit laten lopen en de motor af laten koelen wanneer dat nodig is. Zo weten we zeker dat we erna gewoon direct aan de slag kunnen met jouw motor of boot, zoals afgesproken.